FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Internet szolgáltatás
- Szélessáv
- Kedvező ár
tudjon meg
többet
KábelTV szolgáltatás
- Érdekes csatornák
- Kedvező ár
tudjon meg
többet
Telefon szolgáltatás
- Jó hangminőség
- Kedvező ár
tudjon meg
többet

A SZITI-L Kft. Internet szolgáltatásának díját Ticket Web utalvánnyal is fizetheti!

Az SZJA törvény lehetőséget teremt a munkáltatóknak arra, hogy hozzájáruljanak dolgozóik otthoni internet használatához. A juttatás - felsõ értékhatár nélkül - adó- és járulékmentes mind a dolgozónak, mind a munkáltatónak.
A Ticket Web internet utalvány, az adómentes támogatás korszerű, felhasználóbarát, jelentős időt- és adminisztrációt megtakarító eszköze.
A Ticket Web internet utalvány használatához a felhasználónak mindössze számítógépre és a SZITI-L Kft-nél Internet előfizetésre van szüksége. Az utalvánnyal a csatlakozás kiépítése és a használat költségei egyaránt fedezhetőek.

Fizetés Ticket Web utalvánnyal:

Az utalvánnyal fizethet havonta, negyedévente, vagy akár évente egyszer is. A munkáltatójától az Ön Internet előfizetési díjának megfelelő értékű Ticket Web utalványt kell igényelni. Lehetősége van a díj többszörösének megfelelő értékben is kérni az utalványt, így több havi díjat egyszerre tud kifizetni. A kézhez kapott utalványon szereplő 10 jegyű kódot kell E-mail címünkre (info@sziti-l.hu) eljuttatnia, valamint az Ön beazonosíthatóságára szolgáló adatokat (Név, Cím, ügyfélazonosító). A 10 jegyű kód alapján társaságunk beváltja az Ön utalványát. A sikeres beváltásról E-mail-en visszaigazolást küldünk, melyben feltüntetjük, hogy a tranzakcióval mely időszakra került kifizetésre az Internet szolgáltatás.Copyright 2018© Sziti-L. Minden jog fenntartva.
Webmail  |  Forgalom lekérdezés  |  Elérhetőségek  |  ÁSZF